Cautare

4370 de rezultate pentru "numar de telefon" (3.00 secunde)
- Loc de joaca si Petreceri pentru Copii - Prelungirea Ghencea nr. ... Luni-Duminica 10:00 - 22:00 Informatii si rezervari petreceri copii Telefon mobil: 0741 139 946 / 0753 037 114 / 0742 111 113 Telefon fix:
Rar am vazut o femeie atat de eleganta, nu doar in tinuta ci si in atitudine. ... Ne bucuram de revederea surprinzatoare, ne admiram reciproc copiii care sunt de aceeasi varsta, povestim.
Femeile din Varasti, judetul Giurgiu vor beneficia, in perioada 23 Octombrie - 29 Noiembrie 2017, de mamografii si teste Babes-Papanicolau realizate gratuit in cadrul campaniei de Diagnostic Mobil - Cancer de san si col uterin organizate de Fundatia Renasterea.
Cum poti sa-ti gasesti fostii colegi de scoala dupa ani si ani? ... Sa zicem ca ai de organizat o intalnire cu colegi de-ai tai de scoala generala, liceu sau facultate dupa multi-multi ani. ... Dar e destul de putin probabil sa se intample asta.
Acest lucru se intampla deoarece le place adrenalina de la inceputul unei relatii si indragosteala aceea initiala insa se plictisesc foarte repede. ... Taur Taurii vor da de inteles ca intentioneaza sa se desparta de cineva prin schimbarea status-ului de pe Facebook si dand ignore numarului de telefon.
Nu, oamenii aia au planuri editoriale, multe emailuri in inbox, cei mai norocosi au si multe comentarii de moderat. ... E munca multa, e enorm de mult text de citit, de interpretat, de gestionat.
Dupa cum ati citit in ziar, colegii de la Radio 21 i-au facut o farsa candidatului PNL la functia de prefect, Ion Diaconu. ... Dincolo de farsa respectiva, amuzanta in felul ei, a iesit la iveala "adevarul care ne doare " pe noi astia, votantii.
Ponturi de la politisti: 10 trucuri care te pot scapa de amenzi Fii respectuos. ... Renunta la apelative de genul Sefu. ... Nu il lua la rost pe agentul de circulatie. Nu face pe prostul Zilnic, in Romania, se dau mii de amenzi de circulatie.
Cine si-ar fi imaginat duminica, 30 octombrie, seara, vazand-o pe Elena Udrea invitata la emisiunea lui Ion Cristoiu, de la Antena 3, ca „blonda de la Cotroceni“ va lansa o bomba care va face ca razboiul rece dintre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria sa devina un razboi parjolitor?
Cine si-ar fi imaginat duminica, 30 octombrie, seara, vazand-o pe Elena Udrea invitata la emisiunea lui Ion Cristoiu, de la Antena 3, ca „blonda de la Cotroceni“ va lansa o bomba care va face ca razboiul rece dintre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria sa devina un razboi parjolitor?
Dupa ce mass-media s-a distrat in a gasi diferite jocuri de cuvinte pentru gestul premierului de acum aproape sase luni - si anume de a-l suna pe Ilie Botos, Tariceanu a gasit de cuviinta sa se justifice in fata Parlamentului.
A fost dat publicitatii Raportul CSM in chestiunea telefonului dat de premier lui Ilie Botos in cazul Dinu Patriciu. Ce ne spune in esenta acest Raport al CSM, produs al unei anchete care si-a diluat pe parcurs esenta pana a devenit din portie de caviar ciorba de loboda?
Nu mai citesc de mult romane. Totusi, din cand in cand, cedez sentimentului de culpabilitate, revizitand cate un autor care ma fascina in tinerete, numai ca sa observ ca, de fapt, la prima lectura nu intelesesem nimic.
Exista o controversa legata de meseria de ziarist. ... Sa incerci sa salvezi o viata de om sau sa relatezi, in exclusivitate, moartea unui semen? In astfel de situatii afli cum ti-ai ales prietenii...
Scandalul de la Directia Generala Anticoruptie este pe cale sa fie musamalizat ori, tot atat de grav, sa se incheie in cel mai nemernic stil bastinas - "vinovat este mortul".
Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a vorbit la telefon cu Vladimir Putin despre imbunatatirea legaturilor bilaterale si a exprimat inca o data disponibilitatea Ankarei de a participa la rezolvarea pe cale pasnica a razboiului din Ucraina, informeaza Reuters.
"Fiber cut" - in cazul in care nu stiti ce inseamna, va pot lamuri baietii de la cablu, de la celalalt capat al firului, cand ii sunati nervosi ca nu va functioneaza internetul:
el regiza la Bucuresti "Micul Print" de Antoine de Saint-Exupery, iar ea juca doua roluri: ... - Este un om care te surprinde vesnic, pentru ca este o bogatie de caracter, de sentimente. ... Dar asteptarile mele au fost depasite de intalnirea cu el si de omul care este Cristian Mihailescu.
Un barbat din Calarasi, suspect de comiterea a 5 furturi si a unei talharii, a fost retinut depolitisti. In toate cazurile de furt, suspectul a patruns in interiorul locuintelor pe usa de acces lasata neasigurata.
La data de 18 noiembrie 2010, lucratori din Sectia 12 Politie - Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat si depistat pe un minor de 16 ani din Bucuresti, stabilind in sarcina acestuia savarsirea a trei infractiuni comise pe raza de competenta, dupa cum urmeaza:
google-analytics.com